Nieuws

CEO Daniel Ropers verlaat bol.com

Daniel Ropers vertrekt per 1 oktober bij bol.com. Hij wordt opgevolgd door Huub Vermeulen, nu nog COO.

‘Een van de moeilijkste besluiten’

Het was voor Ropers (links op foto) niet vanzelfsprekend om de Nederlandse marktplaats te verlaten, waarbij hij sinds 1998 aan de wieg stond. ‘Bol.com verlaten is één van de moeilijkste besluiten in mijn leven geweest. Ik weet dat ik afscheid neem van een uniek en mooi bedrijf waar we iedere dag volop – vaak ook revolutionaire – verbeteringen realiseren’, zegt de topman in een persbericht.

Na negentien jaar verbonden te zijn geweest aan bol.com, vervolgt Daniel Ropers zijn carrière als CEO bij Springer Nature, een wetenschappelijke, educatieve en zakelijke uitgeversgroep.

Opvolger

‘Ik ben blij dat mijn directie-collega Huub de rol van algemeen directeur met enthousiasme overneemt,’ zegt Ropers over zijn opvolger. ‘Huub weet als geen ander wat bol.com bol.com maakt, hoe we onze visie op de toekomst van winkelen met volle snelheid kunnen blijven realiseren en hoe we de samenwerking binnen bol.com en met onze verkooppartners het beste vorm kunnen geven.’

Huub Vermeulen, die vanaf oktober aan het roer staat van de ‘webwinkel van ons allemaal’, is zestien jaar actief bij bol.com als verantwoordelijke ‘Operations & Fulfilment’.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business