Investeringen in de digitale omschakeling van bedrijven zullen de komende jaren vermeerderen en zorgen ervoor dat het wereldwijde bedrag dat aan IT wordt gespendeerd flink de hoogte in gaat, zo stelt een nieuwe studie van IDC.

Daniel Ropers vertrekt per 1 oktober bij bol.com. Hij wordt opgevolgd door Huub Vermeulen, nu nog COO.

Advertentie

‘Een van de moeilijkste besluiten’

Het was voor Ropers (links op foto) niet vanzelfsprekend om de Nederlandse marktplaats te verlaten, waarbij hij sinds 1998 aan de wieg stond. ‘Bol.com verlaten is één van de moeilijkste besluiten in mijn leven geweest. Ik weet dat ik afscheid neem van een uniek en mooi bedrijf waar we iedere dag volop – vaak ook revolutionaire – verbeteringen realiseren’, zegt de topman in een persbericht.

Na negentien jaar verbonden te zijn geweest aan bol.com, vervolgt Daniel Ropers zijn carrière als CEO bij Springer Nature, een wetenschappelijke, educatieve en zakelijke uitgeversgroep.

Opvolger

‘Ik ben blij dat mijn directie-collega Huub de rol van algemeen directeur met enthousiasme overneemt,’ zegt Ropers over zijn opvolger. ‘Huub weet als geen ander wat bol.com bol.com maakt, hoe we onze visie op de toekomst van winkelen met volle snelheid kunnen blijven realiseren en hoe we de samenwerking binnen bol.com en met onze verkooppartners het beste vorm kunnen geven.’

Huub Vermeulen, die vanaf oktober aan het roer staat van de ‘webwinkel van ons allemaal’, is zestien jaar actief bij bol.com als verantwoordelijke ‘Operations & Fulfilment’.


 

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here