Nieuws

Google Inbox krijgt handige nieuwe functies

Inbox heeft nogmaals een update gekregen. De mailapp integreert hierdoor met meer applicaties en laat snel verwijderen van berichten toe.

Google heeft enkele verbeteringen gemaakt aan Inbox, zijn mailapp. Voortaan bevat de applicatie een integratie met de project management service Trello en codearchief GitHub. Wanneer je een e-mail ontvangt over een project in Trello zal deze worden getoond als een reis-, event-, of nieuwsbriefmail. Een samenvatting van recente activiteit zal in verschillende puntjes worden weergegeven. GitHub-berichten zullen daarentegen veranderingen aan code en ingediende problemen tonen.

Verder heeft Google de manier waarop je berichten kan verwijderen aangepast. In het verleden diende je telkens naar het submenu van Inbox te gaan, alvorens je een mail kon verwijderen. Voortaan is het vuilnisbakicoontje meteen beschikbaar, waardoor je op een snelle manier berichten kan verwijderen.

Als laatste heeft Inbox een integratie met je Google Drive-account gekregen. Hierdoor kan je links naar Drive toevoegen in berichten, toestemmingen van bestanden aanpassen en e-mailbijlages opslaan vanuit de app.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business