Zalando lanceert gratis persoonlijke styling-dienst in België

Ook Belgische klanten kunnen vanaf nu rekenen op een persoonlijke stylist van Zalando.

Zalon, de persoonlijke shoppingdienst van Zalando, wordt in België geïntroduceerd. De dienst zag in 2014 het licht, maar was tot nu toe enkel Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland beschikbaar. Sinds kort kunnen ook Belgische shoppers een beroep doen op het stijladvies.

Op Zalon.be kunnen klanten – zowel mannen als vrouwen – een persoonlijk stijlprofiel opstellen waarin ze bepalen welke kleren ze wel en niet graag dragen, en andere informatie, zoals maten, hoogte en leeftijd. Een stylist zal op basis van die gegevens een persoonlijke outfit samenstellen uit het Zalando-aanbod die de klant thuis aankrijgt. Bevallen de kleren niet? Dan kunnen ze kosteloos worden teruggestuurd.

Freelance styling

Voor de stylisten doet Zalando een beroep op freelance-medewerkers, zo blijkt uit de vacature. De stylisten worden vergoed voor de kleding die effectief door de klant bijgehouden wordt, en worden bijgeschoold met trainingen en video-lessen.

Bijzonder is daarnaast dat de dienst volledig gratis is. Voor zowel het gebruik van de stylist, de verzending en de eventuele retour worden geen kosten gevraagd. De bestelling wordt overigens achteraf betaald, dus tot op het moment dat de klant besluit om een kledingstuk te houden, betaalt hij geen cent.

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business