Zoekertjessite Kapaza doet deze maand nog de boeken toe en verwijst gebruikers door naar concurrent 2dehands.be

“Het is met pijn in het hart dat we moeten aankondigen dat Kapaza stopt met zijn activiteiten op 13 mei 2017,” staat te lezen op Kapaza.be. “Het was een erg moeilijke beslissing maar na alles te hebben overwogen, blijkt het sluiten van Kapaza de enige optie.” Het is niet duidelijk waarom de online marktplaats zijn activiteiten staakt.

Wel werd bekendgemaakt dat concurrent 2dehands.be enkele onderdelen verwerft. De vergelijkbare zoekertjessite neemt onder andere de domeinnaam en enkele activa over. Ook bestaande gebruikers van Kapaza worden naar het alternatieve platform gewezen: zij zullen via mail voorgesteld worden om hun account over te dragen naar 2dehands.be.

‘De overname van een aantal specifieke onderdelen van Kapaza draagt bij aan onze strategie om het meest relevante en performante verkoopsplatform van ons land uit te bouwen,’ zegt Petra Baeck, directeur marketing en customerservice bij 2dehands.be. ‘2dehands.be brengt nu de grootste Belgische community van kopers en verkopers samen op één enkel platform.’

 

https://www.twinkle.be/nieuws/166453/kringwinkel-lanceert-kringshop-be/


 

1 REACTIE

  1. heel simpel, ebay koopt gewoon alle concurentie op,
    ook marktplaats en 2dehands zijn van ebay
    if you can’t beat them, buy them …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here