Nieuws

E5 Mode biedt gratis personal shoppers

E5 Mode stelt personal shoppers beschikbaar die klanten een uur lang gratis rondleiden en adviseren over artikelen in zijn winkels.

De modeketen stelt de personal shopping-dienst in al zijn winkels beschikbaar, na een succesvol pilootproject in tien vestigingen. Klanten kunnen in de winkel of via een online agenda op de website van het bedrijf een afspraak inplannen en krijgen dan een uur de hulp van een getrainde medewerker van e5 Mode.

Een afspraak met een personal shopper is volledig gratis: het bedrijf wil daarmee een meerwaarde creëren die de consument naar de fysieke winkel lokt, in plaats van de webshop.

Dreiging van online shoppen

‘Waar de voordelen van online shoppen vooral liggen bij het bijna oneindige aanbod, ligt de kracht van de winkels in de persoonlijke service,’ benadrukt CEO Ronald Boeckx.

‘We zien tegenwoordig een aantal collega’s in de sector die in problemen komen, doordat ze enerzijds online winkelen als een enorme bedreiging zien, maar anderzijds er niet in slagen om hun sterke punten uit te spelen. Het is tenslotte de klant die het verkoopkanaal kiest en het is de retailer die zich moet aanpassen.’

 

https://www.twinkle.be/nieuws/167672/e5-mode-opent-experience-stores-hassel-en-aartselaar/


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business