Nieuws

Libelle lanceert eigen culinaire webshop

Libelle lanceert een eigen, culinaire webshop met ruim 5.000 producten rond koken, tafelen, huishouden en geschenken.

De webshop is een logische verlenging van Libelle Lekker, het online platform dat Libelle oprichtte rond koken en tafelen. Waar de website zich vooral concentreerde op het aanbieden van recepten en ideeën, biedt de webshop bezoekers de kans om die plannen in actie om te zetten, verklaart Yves Berlize, CEO van uitgever Sanoma Media Belgium.

‘De lancering van deze e-shop biedt de consument een extra service: we gaan van inspiratie naar daadwerkelijke aankoop van deze inspiratie,’ aldus Berlize. ‘Zo versterken we onze relatie met onze consument, die vanuit de vraag ‘wat eten we vandaag’ tot aan ‘hoe maak ik er een mooi moment van’ van A tot Z geïnspireerd én begeleid wordt door Libelle.’ Daarmee wilt het magazine beroep doen op hun bestaande publiek van lezers. Volgens cijfers van het CIM komen 1,2 miljoen vrouwen maandelijks in contact met Libelle of Libelle Lekker.

Op de webshop zijn vooral producten beschikbaar rond koken en tafelen, zoals tafellinnen, servies en kookgerei, maar zijn er ook how-to-video’s, recepten en weekmenu’s te vinden.

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business