boekhouding

Boekhoudsoftware in de cloud Sage Live maakt volgend jaar de overstap naar België. Gebruikers van het Salesforce Lightning platform zullen ermee aan de slag kunnen.

Advertentie

 
Sage Live is begin 2016 ook in België beschikbaar. De cloud-applicatie voor boekhouding zal exclusief te gebruiken zijn op het Salesforce Lightning platform. Beide bedrijven hebben in mei vorig jaar de handen in elkaar geslagen om elkaars software te koppelen. De vernieuwde applicatie werd aan het grote publike getoond tijdens de Sage Summit in Chicago die momenteel plaatsvindt.
 
Het nieuws van de aankomende lancering in ons land werd bevestigd door Managing Director Sage Belgium Alex Dossche in een interview met Data News. Sage Live maakt real-time accounting in de cloud mogelijk. De integratie op het Salesforce platform moet de gebruiksvriendelijkheid van de software verhogen en maakt het toegankelijk op elk toestel, of dat nu een desktop of smartphone is. Sage stelde tijdens zijn conferentie dat de software specifiek ontwikkeld is voor kmo’s, maar dat begrip is in Amerikaanse context nogal rekbaar.
 
Na de lancering van Sage Live volgt ook de introductie van Sage One in België. Verder wil Sage dit jaar nog beginnen met het aanbieden van het X3 ERP-pakket. “Die software wordt volledig gelokaliseerd op maat van de Belgische markt, en zal ook door een apart Belgisch team ondersteund worden,” verklaart Dossche tijdens zijn interview.

Advertentie