Nieuws

Hubo lanceert webshop in België

Doe-het-zelf-keten Hubo start over enkele maanden met een eigen webwinkel die naar eigen zeggen via een uniek aflevermodel zal werken.

Hubo lanceert over enkele maanden een eigen webwinkel in België. Komend najaar start de klusketen de online verkoop van zijn assortiment en gaat orders niet zelf verzenden, maar vanuit zijn leveranciers.

Dat zegt ceo Erwin van Osta in de krant De Tijd. In een interview geeft hij aan dat de keten werkt aan een nieuw platform met een model ‘dat uniek is in België en Europa’: Hubo verzorgt de marketing, de leveranciers zijn verantwoordelijk voor de logistiek. Het verzenden vanuit leveranciers gebeurt ook bij grote spelers als Amazon, Alibaba en Bol.com. Van Osta: ‘Je kunt stellen dat ik HuBol.com wil oprichten’.

Hubo Nederland en Multimate
In Nederland kon tot eind 2016 online besteld worden bij Hubo’s Nederlandse zustermaatschappij Multimate; beide firma’s vallen onder Euretco. Die bestelfunctie lijkt begin dit jaar verdwenen van de Multimate-website. De Nederlandse franchisevestigingen van Hubo hebben tot op heden nog geen webshop. Of die er komt, is nog niet bekend, meldt een woordvoerder van Euretco aan Twinkle.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business