Aldi lijkt zich voor te bereiden om de Belgische online markt te betreden. Zo wordt er lokaal personeel gezocht met expertise in e-commerce.

Advertentie

Men is op zoek naar e-commerce-profielen zoals een ‘e-commerce reporting analyst’ en een ‘logistic operations manager e-commerce’, zo blijkt uit de vacatures op de website. Dat Aldi in België zulke medewerkers wilt aannemen, kan weleens betekenen dat de keten plant om een webshop te openen in ons land. Aldi verkocht tot nu toe alleen in thuisland Duitsland en in Engeland online met een eigen platform.

In de vacatures vraagt Aldi om medewerkers die e-commercerapporten opstellen en aanspreekpunt zijn voor het e-commerceteam, operations en ontwikkelaars. De nieuwe medewerkers zouden terechtkomen op Aldi’s Belgische hoofdkantoor in Erpe-Mere.De Belgische webshop wordt de tweede internationale webwinkel voor de discounter. Begin vorig jaar startte Aldi al met de verkoop van diverse wijnsoorten in Engeland, en korte tijd later breidde de Duitse supermarktketen dat assortiment uit met non-food-artikelen. Ook in China zette Aldi recentelijk voet aan grond: op dit moment maakt Aldi Süd daar zijn intrede via Tmall Global, waar het wijn, snacks en ontbijtproducten aanbiedt op het platform.

 

6 basistips om alles uit je webshop te halen

 


 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here