Nieuws

Nieuw distributiecentrum in Venlo opent deuren voor internationale modeketens

Logistiek dienstverlener Bleckmann opent een distributiecentrum in Venlo voor e-commercespelers in de mode-sector die de Europese markt willen bedienen.

Zo plant het Amerikaanse modebedrijf TechStyle, tot vorig jaar bekend als JustFab, om door te stoten in Europa en ging het als eerste een samenwerking aan met Bleckmann om het nieuwe distributiecentrum te gebruiken.

‘Logistieke hotspot’

De keuze voor de ‘logistieke hotspot’ van Venlo, in Nederland lag voor de hand, volgens Bleckmann-directeur Steven Rymenans: ‘Veel van onze klanten beleveren naast het retailkanaal ook steeds vaker de eindconsument. Daarmee neemt de focus op e-commerce en het aantal buitenlandse zendingen toe. Venlo is met het uitgebreide scala aan uitvalswegen naar het buitenland voor ons dan ook een uitermate geschikte locatie voor onze activiteiten.’

Zicht op groei

Niet alleen TechStyle, maar ook andere firma’s worden verwacht het distributiecentrum te vervoegen, gaat Rymenans verder. ‘Dit is slechts het begin van onze activiteiten in Venlo. […] In de komende maanden zullen meer fashion- en lifestyleklanten hun intrede doen in het distributiecentrum. We zijn nog lang niet uitgegroeid.’

Het distributiecentrum telt zo’n 18.000 vierkante meter, werd in een ‘recordtijd’ van zes maanden opgesteld en biedt jobs voor 130 mensen.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business