windows 10

Microsoft neemt Windows 10 Enterprise onder handen en gaat nieuwe verkoopsbundels creëren die Windows 10 Enterprise, Office 365 en Enterprise Mobility Suite combineren.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
Microsoft lanceert een nieuwe bundel voor zakelijke applicaties, waaronder ook een nieuwe versie van Windows 10 Enterprise. De Secure Productive Enterprise formule omvat Windows 10 Enterprise, Office 365 en de hernoemde Enterprise Mobility + Security Suite (voorheen Enterprise Mobility Suite).

Herschikking van het aanbod

Het bedrijf gebruikt de traditie die het vestigde met Office 365 en zal twee verschillende pakketen van de bundel onder de naam E3 en E5 aanbieden. De Secure Productive Enterprise E3-bundel levert de verschillende bestaande onderdelen zonder toevoegingen, gebruikers van het E5-pakket kunnen extra’s verwachten.
[related_article id=”167443″]
Windows 10 Enterprise E3 wordt zo de nieuwe naam voor het oude Windows 10 Enterprise. Windows 10 Enterprise E5 is een nieuwe versie van het besturingssysteem en zal de beveiligingssoftware Windows Defender Advanced Threat Protection bevatten. Microsoft belooft de E5-versie later deze zomer uit te rollen.
 
Ook het hernoemde Enterprise Mobility + Security E3 pakket brengt geen veranderingen voor bestaande gebruikers. Wat de E5-versie op tafel zal leggen wil Microsoft nog niet onthullen, enkel dat de software in het vierde kwartaal van 2016 beschikbaar zal zijn. Daaruit volgt dat ook de releasedatum van de Secure Productive Enterprise bundel in zijn geheel nog niet bekend is, enkel dat deze ergens laat in 2016 zal vallen.