Infotheek België behaalt status van Dell Preferred Partner

Infotheek wordt door Dell erkend als een expert in hun producten en diensten: vanaf deze maand kan de IT-verdeler zichzelf een Dell Preferred Partner noemen.

 
Het ‘Preferred Partnership’ is een van de drie niveaus die Dell hanteert om leverancier te evalueren. Medewerkers van de IT-verdeler worden verwacht trainingen te volgen en aan bepaalde criteria te voldoen, vooraleer ze de naam Preferred Partner mogen dragen. De Belgische tak van Infotheek maakte bekend dat ze daarin zijn geslaagd.
 
“Dankzij de inspanningen van zowel ons Category Management team als Sales hebben we deze mijlpaal behaald. Zo laten wij onze leveranciers zien dat wij blijven groeien en een belangrijke en serieuze speler zijn binnen de Belgische markt,’’ laat salesmanager Alexander Goes weten. Als Preferred Partner krijgt Infotheek ondere andere toegang tot een betere ondersteuning, bijkomende Dell-programma’s en andere voordelen. Klanten van Infotheek kunnen op hun beurt rekenen op deskundig advies bij Dell-producten en -diensten.
 
Goes maakt duidelijk dat het bedrijf ambitie heeft: “Dit is nog maar het begin voor Infotheek België; onze ambitie is om de komende jaren nog meer statussen te behalen met ons team.’’ In de toekomst gaat Infotheek bovendien meer samenwerken met Dell “op het gebied van training van personeel en het Dell-productportfolio”, volgens het persbericht.
 
De oorspronkelijk Leidse IT-leverancier maakte kort geleden zijn opwachting in België met een portfolio bestaande uit onder meer hardware, cloudoplossingen, managed printing solutions, werkplekbeheer en detachering.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business