Afgelopen zondag werden Zalando-klanten verrast met een vroege levering van hun bestelling.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!De e-commercereus Zalando heeft een aantal Belgische klanten uitgekozen voor een proefproject: zij kregen hun pakje al aan de deur op zondag, in plaats van de maandag erop. De zondaglevering is een eenmalige test om te peilen naar de Belgische reacties, klinkt het bij Zalando.

‘We testen onze nieuwe diensten continu om te voldoen aan de verschillende wensen van de klant én om online shoppen zo makkelijk mogelijk te maken,’ zei countrymanager in de Benelux, Ken Fontijn, op voorhand. ‘We zijn dan ook erg benieuwd hoe onze Belgische klanten de dienst zullen ontvangen.’

Hoe waardevol het experiment is, net voor de feestdagen, wanneer klanten niet op de hoogte waren van de speciale levering en dus ook geen extra kosten moesten betalen, valt te bezien. Proefproject of marketingstunt, hoe dan ook is een levering op zondag geen uitzondering meer voor grote spelers. In België leveren bijvoorbeeld ook spelers als Coolblue en Krëfel op elke dag van de week.

 

Waarom bol.com niet op dezelfde dag levert in België

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here