Nieuws

Schoenen Torfs plant Franstalige webshop

Vanaf de zomer van 2017, zullen shoppers op de webshop van Schoenen Torfs ook in het Frans bediend kunnen worden.

In de marge van de Twinkle Award Night, kwam naar buiten dat Schoenen Torfs – dat overigens bekroond werd tot runner-up in de categorie ‘omnichannel’ – plannen heeft om de Waalse markt te gaan bespelen.

In eerste instantie zal hiervoor de bestaande Torfs.be website worden aangeboden in de Franse taal. Momenteel is de webshop nog uitsluitend Nederlandstalig.

De Franse versie is echter nog niet voor meteen, legt Torfs’ e-commerce manager Frederik Wybo uit aan onze redactie: “De vertaalde website is voorzien voor de zomer van 2017.” Volgens Wybo gaat het niet om een geautomatiseerde vertaling van de bestaande Nederlandstalige content, maar wordt er wel degelijk ingezet op een ‘kwalitatieve vertaling’.

Wybo kadert de zet in een algemene groei-visie: “Ondertussen bedraagt het aandeel van online in onze totale omzet veel meer dan de 5 procent waar begin dit jaar nog sprake van was. Je moet het groots zien, en dus ook groeien buiten Vlaanderen.”

Torfs bedient momenteel al Nederlandse klanten, en dit enerzijds via een eigen .nl webshop en anderzijds door een beperkt aanbod ook via het Plaza-platform van bol.com aan te bieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business