Vanaf de zomer van 2017, zullen shoppers op de webshop van Schoenen Torfs ook in het Frans bediend kunnen worden.

Advertentie

In de marge van de Twinkle Award Night, kwam naar buiten dat Schoenen Torfs – dat overigens bekroond werd tot runner-up in de categorie ‘omnichannel’ – plannen heeft om de Waalse markt te gaan bespelen.

In eerste instantie zal hiervoor de bestaande Torfs.be website worden aangeboden in de Franse taal. Momenteel is de webshop nog uitsluitend Nederlandstalig.

De Franse versie is echter nog niet voor meteen, legt Torfs’ e-commerce manager Frederik Wybo uit aan onze redactie: “De vertaalde website is voorzien voor de zomer van 2017.” Volgens Wybo gaat het niet om een geautomatiseerde vertaling van de bestaande Nederlandstalige content, maar wordt er wel degelijk ingezet op een ‘kwalitatieve vertaling’.

Wybo kadert de zet in een algemene groei-visie: “Ondertussen bedraagt het aandeel van online in onze totale omzet veel meer dan de 5 procent waar begin dit jaar nog sprake van was. Je moet het groots zien, en dus ook groeien buiten Vlaanderen.”

Torfs bedient momenteel al Nederlandse klanten, en dit enerzijds via een eigen .nl webshop en anderzijds door een beperkt aanbod ook via het Plaza-platform van bol.com aan te bieden.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here