Nieuws

Webshop Blabloom verhuist naar groter magazijn

Limburgse webshop Blabloom zet de stap naar een nieuw magazijn. Door een snelle groei in de afgelopen twee jaar, is de webshop “letterlijk en figuurlijk uit zijn voegen gebarsten”.

Snelle groei

Blabloom lijkt een gat in de markt te hebben gevonden. De specialist in ecologische babyproducten kent sinds de opstart een geweldige groei. ‘Het ontbreken van goede producten in andere winkels was de belangrijkste reden om 2,5 jaar geleden met Blabloom te starten,’ laat mede-oprichtster Kim Smeets. ‘Ik miste duidelijke info over de producten en ervaring van de verkopers.’

De persoonlijk ervaring staat wel centraal bij Blabloom: zo wordt elk product persoonlijk getest, en biedt de handelaar deskundig advies. Dat wordt beaamd door mede-oprichtster Annelies Vanvinckenroye: ‘We doen ons best om het online shoppen zo persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Zo gaan we steeds voor een persoonlijke aanpak én een snelle thuislevering.’

Meer ruimte

Dit jaar werden meer dan 15.000 pakketjes naar Nederland en België verzonden, een aantal waarvoor het voormalige magazijn te klein bleek. Tijd om uit te breiden, dus.

Hun oog viel op een magazijn in Opglabbeek, dichtbij de fysieke winkel in Houthalen-Oost. Het magazijn zal fungeren als warenhuis en verzendplaats voor de Blabloom-webshop. Een nieuwe opslagplaats moet zowel het huidige aantal bestellingen tegemoet te komen, als de ruimte bieden om te blijven groeien, volgens Blabloom.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business