Exabeam integreert machine learning in hun oplossing om nog sneller te kunnen optreden in het geval van ransomware. Des te sneller je een besmetting detecteert, des te beter je de schade kan inperken.

Naast de eigen producten biedt Blokker nu ook ruimte aan externe partijen om producten te verkopen in de Blokker-webshop.

Advertentie

De online marktplaats krijgt de naam Nextail Connect!, naar de overkoepelende e-commerce-organisatie van Blokker Holding die onder andere ook ketens als Leen Bakker en Bart Smit onder de vleugels heeft. Op termijn zou er ook een online marktplaats verschijnen voor die formules, maar voorlopig wordt de webshop beperkt tot Blokker. Onder andere Nederlandse webshops als Koffiediscounter.nl, Primavieradeluxe.com en Yourstockshop.nl hebben zich al aangesloten aan het platform en zouden al zo’n 10.000 producten hebben toegevoegd aan het bestaande Blokker-gamma.

Tot nu toe is de marktplaats enkel toegankelijk voor het Nederlandse publiek. Of Belgische consumenten ooit toegang krijgen tot het platform, is niet zeker, maar Belgische handelaars kunnen zich wel aanmelden, meldt een woordvoerder aan de Tijd. Blokker werkt immers initieel met een selecte groep handelaars, maar plant binnenkort het aantal verkopers uit te breiden. De handelaars hanteren “eigen prijzen en levertijden”, en bezorgen zelf de bestelling aan de klanten.

Met een online marktplaats  gaat Blokker overigens de concurrentie aan met bol.com, die niet alleen een marktplaats openstelde voor externe partijen, maar ook logistieke en marketingdiensten aanbiedt.

 

Blokker investeert in webshop en omnichannelstrategie

 

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here