telenet business

Met Wigo introduceert Telenet een innovatief aanbod waar gezinnen en kleine bedrijven centraal staan. De grootste troef? Eén algemene limiet voor mobiel internet dat je kan delen met elkaar.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
Telenet lanceert op 20 juni een gloednieuw tarief dat door het leven gaat als Wigo. Past perfect in het absurde rijtje dat Fluo, Kong en Whoppa heet, maar behalve een gekke naam schuilt er een bijzonder tarief achter. De belangrijkste troef is een gezamenlijke pot met mobiele data waar meerdere personen van kunnen genieten. Geen aparte abonnementen met datalimieten meer, iedereen kiest zijn eigen limiet.
Telenet reageert hiermee op de stijgende vraag naar meer mobiel internet. Het gemiddelde verbruik ligt volgens Telenet op 700 MB per maand, maar het verschil zit hem in de doelgroep. Tieners verbruiken namelijk tot drie keer meer mobiele data dan hun ouders. Resultaat: de ouders krijgen hun data niet opgebruikt elke maand, terwijl de jongeren te weinig hebben. Daar brengt Telenet nu verandering in met Wigo.
 
telenet-wigo

Wigo Business

Wigo krijgt ook een zakelijke variant onder de noemer Wigo Business en doet eigenlijk exact hetzelfde wat de particuliere Wigo kan. Het enige verschil is dat de prijzen iets hoger liggen, maar ook de datalimieten voor vast en mobiel internet.
Wigo Business bestaat in drie smaken: 4 GB (max. 2 simkaarten), 10 GB of 15 GB(max. 5 simkaarten). Hier krijg je bij alle formules een internetsnelheid (vast internet) van 240 Mbps download, 30 Mbps upload en een onbeperkt volume. Enkel de 4 GB-formule beperkt het internetvolume tot 3 TB. In alle abonnementen is opnieuw onbeperkt sms’en en bellen in België inbegrepen, inclusief vaste lijn, en zit er een kabelabonnement en huur decoder inbegrepen met alle basiszenders en de Yelo Play app op maximum 5 toestellen.
Wigo Business bevat standaard een eigen business helpdesk, snelle herstelling, security pack en een eigen .be-domeinnaam.
wigobusiness3

  • Wigo met 4 GB (max. 2 simkaarten):      100 euro excl. BTW / maand
  • Wigo met 10 GB (max. 5 simkaarten):    135,5 euro excl. BTW / maand
  • Wigo met 15 GB (max. 5 simkaarten):    155,5 euro excl. BTW / maand

[related_article id=”181407″]

Base-klanten

Telenet heeft Base overgenomen en plant tegen 2018 een verhuis naar het nieuwe telecomnetwerk, maar Base-klanten kunnen nu al de vruchten plukken van die overname. Zowel Telenet- als Base-klanten zullen een gepersonaliseerd aanbod krijgen op basis van hun huidige diensten. Vanaf 20 juni zal Wigo ook verkrijgbaar zijn in Base-winkels in Vlaanderen en Brussel. Wigo komt erbij, maar Whop en Whoppa blijven gewoon beschikbaar, net als King, Kong en het zakelijke Fluo. Meer info over Wigo vind je hier.