Nieuws

De Buren mikt op 500 extra kluisjesmuren

Bpost neemt een substantieel belang in de Buren, zo werd deze week bekend. Dankzij deze ontwikkeling wil het Nederlandse bedrijf de Buren de internationale uitbreiding voortzetten in België.

Het netwerk van de Buren strekt zich vooral uit in Nederland, waar het tot op heden 50 kluisjesmuren oprichtte. België telt slechts één vestiging van het bedrijf, maar met een samenwerking met bpost, wil de Nederlandse onderneming dat aantal dus optrekken.

Uiteindelijke doelstelling is om meer dan 500 Belgische afhaalpunten te vestigen. ‘Met bpost hebben we een krachtige partner gevonden die het principe van een gedeeld netwerk respecteert, waardoor de consument in de toekomst voor al haar pakketten bij de Buren terechtkan’, laat directeur Robin Dragstra weten.

Steeds meer onbemande afhaalpunten zien in ons land het licht. Dankzij het gebruiksgemak, en de constante bereikbaarheid van zo’n afhaalpunten zijn ze immers een geliefde optie om pakjes te ‘leveren’, ook voor B2B-doelstellingen, zegt Dragstra: “Denk hierbij bijvoorbeeld aan apotheken, stomerijen en supermarkten.”

https://www.twinkle.be/nieuws/166951/tankstations-shell-krijgen-amazon-kluisjes/

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business