De stemming voor de Smart Business Awards is geopend. Stem nu op je favoriete IT-leveranciers in software, hardware, services, security en telecom.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
De Smart Business Awards gaan uit van de B2B-tak van Minoc Data Services. Enerzijds omvat die tak het vakblad Smart Business en de seminariereeks Business Meets IT, en anderzijds de online publicaties ZDNet.be en Smartbiz.be. Het gezamenlijke bereik, zowel in print als online, van al deze publicaties vormt de basis voor de awards.
 
De Minoc B2B-redactie selecteerde, in samenspraak met een onafhankelijke adviesraad, de genomineerden in 24 categorieën verdeeld over vijf domeinen. Belangrijk om weten is dat wij geen specifieke producten, diensten of applicaties nomineren. Enkel bedrijven komen in aanmerking.
 
De stemming is vanaf vandaag geopend en loopt nog tot en met 5 mei. Je hoeft niet in elke categorie een stem uit te brengen. Nadat je de verschillende categorieën hebt doorlopen, krijg je een bevestigingsmail toegestuurd om je stemmen te bevestigen. Vergeet niet op de link in deze e-mail te klikken of je stemmen worden niet meegeteld.
 
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op 16 juni.
 
sb awards vote