PayPal-app verdwijnt op Windows Phone en Blackberry

Het betaalplatform PayPal zal binnen een maand niet meer te vinden zijn op Windows Phone, Blackberry OS en Android Fire. Het bedrijf stopt met de ondersteuning voor die besturingssystemen.

 

Op 30 juni trekt PayPal kordaat de stekker uit zijn app op Windows Phone, Blackberry OS en Android Fire (Amazon). Dat nieuws is te lezen in een blogbericht op de website van het bedrijf. “Het was een moeilijke beslissing om PayPal niet langer te ondersteunen op deze mobiele platformen, maar we geloven dat dit de juiste keuze is om onze middelen te investeren in het creëren van de allerbeste ervaringen voor onze gebruikers,” aldus PayPal.

 

Gebruikers die zo een app zien verdwijnen, verwijst het bedrijf door naar zijn website. Ze kunnen via de browser nog altijd transacties uitvoeren op hun smartphone. Verder stelt PayPal dat Blackberry-eigenaars gebruik zullen blijven kunnen maken van de BBM-app om betalingen af te handelen.

 

Op Android en iOS blijft de Paypal-app aanwezig, gebruikers van die besturingssystemen zullen op 30 juni het programma moeten updaten naar versie 6.0, die een make-over van het design met zich meebrengt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business