Na de overname van de managed cloud business van Colt, biedt Getronics vanaf vandaag opnieuw cloudoplossingen aan onder de naam Managed Cloud Services.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
In 2015 startte de overname van de managed clouddiensten van IT-dienstverlener Colt door Getronics Family, overkoepelende noemer voor de merken van Getronics, GWA en Connectis. Op dat moment telde Colts clouddiensten ongeveer 600 klanten uit 11 landen in Europa, waaronder België. Nu de overname is afgerond lanceert Getronics een vernieuwd portfolio van clouddiensten voor digitale ondernemingen.
 
Naast het nieuwe portfolio laat Getronics bovendien weten een langdurige strategische samenwerking aan te gaan, waarbij ze Managed Cloud Services verlenen aan de bestaande klanten van Colt en daarnaast gebruik maken van Colts netwerk, spraak- en datacenteroplossingen.
 
“Deze nieuwe overeenkomst is belangrijk voor Getronics omdat het onze voortdurende groeistrategie opnieuw bevestigt,” beaamt Mark Cook, Group CEO bij Getronics. “Bovendien wordt hiermee ons bereik op de Europese markt aanzienlijk vergroot, zowel in bijkomende klanten als in mogelijkheden.”
[related_article id=”165932″]
De Managed Cloud Services neemt zowel de bestaande activiteiten van Getronics als de toegevoegde cloud services samen. Dat betekent dat klanten kunnen kiezen uit diensten in toegewijde, gedeelde of openbare cloud, of een combinatie van de drie, terwijl ondersteuning door end-to-end managed services van Getronics steeds gegarandeerd wordt.