Nieuws

Lenovo stelt nieuwe servers met Intel Xeon E5-processors voor

Lenovo brengt een verbeterde lijn van servers, software en oplossingen voor datacenters op de markt. De nieuwe producten zouden het beheren zowel makkelijker als sneller maken, terwijl de Total Cost of Ownership wordt verminderd.

 
Lenovo’s aanbod wordt verrijkt met one- en two-socket rack en towerservers, geïntegreerde blade-systemen, High Performance Computing-systemen, modules voor softwarebeheer en andere oplossingen.
 
Met de servers wilt Lenovo duidelijk imponeren. Vergeleken met gelijkaardige producten presteerde de Lenovo System x3650 M5-server recordsnelheden op het gebied van onder andere virtualisatie, database, HPC (High Performance Computing) en haalt de server op die manier zes wereldrecords binnen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de splinternieuwe Intel Xeon E5-2600 v4 processors waar de servers mee zijn uitgerust.
 
Daarnaast brengt Lenovo verbeteringen aan in het platform Xclarity, beschikbaar op alle dual-processor servers. De software zou het sneller maken om systemen te beheren en kan volgens Lenovo een deployment tijd van 60 minuten reduceren tot slechts 6 minuten.
 
[related_article id=”165641″] Madhu Matta, vicepresident van de server, opslag en oplossingen-divisie in Lenovo Data Center Group, voegt toe: “[De prestaties van onze servers], in combinatie met de verbeteringen aan ons resource management-systeem Lenovo XClarity, stellen klanten in staat niet alleen hun systeem te versnellen, maar ook de tijd die ze in deployment en beheer investeren te minimaliseren.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business