Nieuws

Belgische start-up is Googles Cloud Service Partner van het jaar

Datatonic werd onlangs beloond met de titel van Googles Cloud Service Partner 2015 voor hun innovatieve toepassing van Google Cloud Platform-diensten. De award werd uitgereikt op TeamWork 2016, het jaarlijkse event voor Google Partners dat plaatsnam in Las Vegas.

 
De lauwering betekent een kroon op het werk van Datatonic. “Dit is een belangrijke erkenning van ons vernieuwende werk met big data-componenten van het Google Cloud Platform zoals BigQuery, Datalab en Dataproc,” schrijft CEO Louis Deccuypere. “Vooral zal het ons het zelfvertrouwen geven om door te zetten en een impact te maken bij onze klanten. Het beste moet nog komen!”
 
De Belgische start-up Datatonic, gevestigd in Roeselare en Londen, biedt bedrijven analytische oplossingen met behulp van applicaties en consultingdiensten. Met hun cloudplatform A3S kunnen grote hoeveelheden data verwerkt worden in duidelijke inzichten. Als Google Partner van het jaar zal het bedrijf nu kunnen rekenen op wereldwijde aandacht.
[related_article id=”165971″] Sinds de oprichting in 2013 vielen Datatonic wel meer in de prijzen. Zo belandde ze in de top drie bij een ambitieuze wedstrijd van Telecom Italia Group, waarbij ze een online atlas ontwikkelde die aangaf welke locaties in Italië het meest geschikt waren voor het opstarten van een zaak.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business