Nieuws

Interxion Belgium verbonden met drie grootste Internet Exchanges in Europa

Interexion Belgium is voortaan verbonden met drie van de grootste Internet Exchanges: AMS-IX, LINX en DE-CIX. Klanten kunnen zo rekenen op enkele bijkomende voordelen, zoals lagere kosten en meer controle.

 
Het Belgische datacenter Interxion kon een maand geleden al spreken van een primeur, maar haalt nu de volgende slag binnen. Naast de twee beschikbare Internet Exchanges waar Interxion Belgium al een peering-contract mee had, doet het datacenter nu ook beroep op drie andere: AMS-IX, LINX en DE-CIX. Die Exchanges bevinden zich respectievelijk in Nederland, Engeland en Duitsland.
 
Met de nieuwe overeenkomst wilt Interxion Belgium de waarde voor de klant verhogen. “Onze klanten hebben netwerkoplossingen nodig om met elkaar op een flexibele wijze te verbinden en om content efficiënt op te slaan en te transfereren,” laat General Manager Frederik Dewulf weten. “De brede waaier van diensten die wordt aangeboden door de Internet Exchanges en de connectivity providers maken van onze datacenters de ideale locaties voor klanten om aan hun cloud, big data en mobiliteitsbehoeften te voldoen.”
[related_article id=”166291”] Daarnaast kunnen klanten ook profiteren van andere voordelen. Dankzij de drie nieuwe Internet Exchanges dalen bijvoorbeeld de kosten van het IP-transitverkeer, krijgen klanten volledige controle over de IP-traffic flow en zou ook de kwaliteit van de internetprestaties van hun netwerk toenemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business