Nieuws

Cisco introduceert zoeken in versleutelde data op Spark platform

Dankzij de aankoop van start-up Synata kan IT-specialist Cisco geavanceerde zoekoperaties integreren in het Cisco Spark platform.

 
Met de aankoop van Synata wil Cisco een dilemma oplossen: de combinatie van beveiligde data en uitgebreide zoekcapaciteiten. Het heeft aangekondigd dat het de zoeksoftware van de start-up in het Cisco Spark platform zal integreren, waardoor bedrijven simultaan informatie on-premise en in de cloud kunnen opvragen.
 
Volgens Senior Vice-President Rowan Trollope was Cisco al lang op zoek naar de mogelijkheden die de software van Synata biedt: het doorzoeken van versleutelde data. “Ze hebben hard gewerkt om het lastige probleem op te lossen van hoe je iets kan opzoeken dat je niet kan zien…zoiets als sterk versleutelde data in de cloud,” stelt hij in de aankondiging van de acquisitie. Naast het zoeken in geëncrypteerde data zal Synata ook graph search introduceren op het platform volgens TechCrunch, een manier van informatie ophalen die sterk samenhangt met de connecties die gebruikers hebben binnen een netwerk.
 
Cisco Spark (niet te verwarren met Apache Spark) is een samenwerkingplatform dat communicatie binnen een bedrijf stroomlijnt. Cisco wilde niet onthullen hoeveel het heeft betaald om Synata binnen te halen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business