Nieuws

Nomeo schenkt klanten jaar gratis webhosting bij domeinnaam

Het Gents bedrijf Nomeo biedt klanten een jaar lang gratis webhosting aan bij aankoop van een domeinnaam.

Om een functionele website te bouwen heb je verschillende dingen nodig. Zo moet je op de eerste een unieke domeinnaam registreren en heb je webruimte nodig vooraleer je site online gelanceerd kan worden. Nomeo combineert beiden: elke klant die een domeinnaam aankoopt, krijgt nu een jaar gratis webhosting.
 
Op Nomeo.be kan je eenvoudig nationale en internationale domeinnamen registreren. Zo kost een Belgische be.-domeinnaam 8 euro per jaar, maar kan je bijvoorbeeld ook opteren voor een generische extensie zoals .org voor 12,50 euro. Bij een registratie kunnen klanten nu dus ook een jaar lang profiteren van 2 GB gratis webruimte.
 
Nomeo houdt zich sinds enkele maanden bezig met het verbeteren van hun webhosting-aanbod. Zo wordt PHP 7 ondersteund, maar kan er ook gewisseld worden tussen eerdere versies. Het bedrijf legt een grote nadruk op de communicatie met hun klanten en wilt met feedback verder vorderen in hun webhostingdiensten.
 
Ook bestaande klanten blijven niet in de kou staan; zij kunnen het hostingpakket activeren via het klantenportaal. Het pakket met 2 GB webruimte, mySQL-databank, en PHP-ondersteuning kost na de gratis periode jaarlijks 48 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business