Nieuwsgierig naar de nieuwste plannen van Microsoft? Een online roadmap over Dynamics CRM licht een tipje van de sluier.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
Voor Office 365 en de Edge browser heeft Microsoft al enige tijd een online roadmap beschikbaar gemaakt. Voortaan kan u echter eveneens de roadmap van Dynamics CRM bewonderen. Op de nieuwe pagina kan u een lijst met features bekijken die nieuw, in preview, in ontwikkeling, uitgesteld of al beschikbaar zijn.
 
Microsoft heeft eveneens bekend gemaakt dat de uitrol van de lente-editie van Dynamics CRM 2016 beschikbaar zal worden tijdens het tweede kwartaal van dit jaar. Deze versie van het programma zal geïntegreerd zijn met FieldOne en Adxstudio, welke Microsoft recent heeft opgekocht. Verder zal Dynamics CRM een nieuwe projectservice bevatten en wordt de applicatie een stukje slimmer door de introductie van twee nieuwe machine-learningscenario’s voor Microsoft Social Engagement.
 
Als laatste zal Microsoft deze maand een virtueel event houden om de nieuwe versie van Dynamics AX te lanceren. U kan hier inschrijven om het event op 9 maart bij te wonen.