Nieuws

Cisco lanceert nieuwe netwerkarchitectuur

De Digital Network Architecture is de nieuwste netwerkarchitectuur van Cisco. Volgens het bedrijf biedt het platform de grootste verandering in zijn networkingmodel aller tijden.

 
De voorbije decennia concentreerden Cisco en andere bedrijven zich voornamelijk op netwerken als een platform om mensen met elkaar te verbinden. Netwerken zorgden er toen namelijk voor dat barrières als tijd en afstand niet langer bestonden en maakten het mogelijk voor collega’s om 24 op 7 met elkaar in contact te staan.
 
Tegenwoordig zijn netwerken echter meer geworden dan slechts een connectieplatform. Meer en meer bedrijven digitaliseren hun producten namelijk, waardoor netwerken platformen moeten worden voor het verkrijgen van inzichten, het automatiseren van bedrijfsprocessen en het beveiligen van bedrijfsdata.
 
Daarom rolt Cisco een nieuwe netwerkarchitectuur uit. De Digital Network Architecture (DNA) is een onderdeel van de Cisco One-familie en is ontworpen als aanvulling op de Application Centric Infrastructure (ACI), welke door bedrijven wordt gebruikt om hun datacenters en cloudverbindingen te beheren.
[related_article id=”167458″] Volgens Cisco zijn de belangrijkste mogelijkheden van de Digital Network Architecture virtualisatie, automatisatie, analytics en cloud service management. Klanten kunnen het platform kiezen via Cisco One.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business