security cloud

HPE lanceert enkele nieuwe beveiligingsopties, waaronder een mobiele versie van zijn security platform SecureData.

Advertentie

 
Hewlett Packard Enterprise versterkt zijn security aanbod met de uitbreiding van het SecureData platform en de publicatie van een nieuw veilig framework voor IT-architectuur.

Mobiele security

De belangrijkste vernieuwing is de mobiele versie van datacenterplatform SecureData, dat ontworpen is om bedrijven te helpen met het inbouwen van gegevensbescherming in hun mobiele apps en tegelijkertijd ook data beschermt met andere functies dan enkel standaard TLS, VPN en encryptie.
 
SecureData gebruikt HPE Format-Preserving Encryption, een vorm van versleuteling die minimale veranderingen aanbrengt in bestaande applicaties terwijl het data afschermt van mobiele apps of aankopen.
 
HPE’s motivatie voor de lancering van een mobiele versie is simpel: “Met de groeiende interesse van cybercriminelen in mobiel, is het belangrijk dat ontwikkelaars beveiliging in hun apps inbouwen vanaf het begin, en dat organisaties een proactieve aanpak adopteren met betrekking tot databescherming, zowel voor persoonlijke als bedrijfsdata,” zegt Jason Schmitt, Vice-President van HPE Security Fortify.

Framework

Daarnaast voorziet HPE ook nieuwe cyber referentie-architectuur als onderdeel van zijn Threat Defense Services portfolio. Het framework moet bedrijven richtlijnen geven over hoe ze ze hun kritieke applicaties en interacties kunnen beschermen. Ze krijgen blauwdrukken voor diverse domeinen en subdomeinen, die toepasbaar zijn op de cloud, mobiel, en IoT.
 
Op donderdag 17 maart organiseren Smart Business en ZDNet een gratis seminar over datacenteroptimalisatie. Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven, kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Advertentie