Minoc Data Services stelt Bart Stoffels aan als nieuwe Content Manager B2B. Daarnaast lanceert de uitgeverij ook de nieuwe publicatie Twinkle, die zich richt op 'digital commerce'.


 

bart-stoffels-150Vanaf 1 maart 2016 treedt Bart Stoffels in dienst bij Minoc Data Services. Als Content Manager wordt hij verantwoordelijk voor de redactionele planning en productie van zowel de  bestaande als de nieuwe B2B-titels van de Turnhoutse uitgever. Hij zal daar zorg dragen voor de websites, magazines en
events.
 
Leo Vogels, uitgever bij Minoc: “Met het aantrekken van Bart onderstreept Minoc Data Services haar ambitie om de succesvolle B2B-tak verder uit te bouwen en te laten groeien. Met zijn journalistieke ervaring en zijn brede, technische bagage is Bart een uiterst waardevolle toevoeging aan onze ICT-redactie”.

Twinkle

Naast Smart Business zal Bart Stoffels ook instaan voor de productie van Twinkle, een voor België nagelnieuwe publicatie die zich volledig richt op ‘digital commerce’, oftewel e-commerce in de breedste zin van het woord. Twinkle zal zowel in print, online als in de vorm van seminaries en andere events ontwikkeld worden voor de Belgische markt. (Interesse in dit nieuwe blad? Klik dan hier voor een gratis proefabonnement op Twinkle).
 
Bart Stoffels is een oude bekende bij Minoc. Van 2003 tot 2013 drukte hij reeds zijn stempel op diverse B2C-publicaties van Minoc, waaronder Clickx en PC Magazine.
 
Bart Stoffels: “Na een uitstap van bijna drie jaar naar de wereld van hostingproviders, begon het bij mij te kriebelen om terug in de media te stappen. Deze stap voelt dan ook aan als “thuiskomen”, en de nieuwe wind die waait bij Minoc, samen met de uitdagingen die horen bij B2B, maken het plaatje voor mij compleet”.
 
Over Minoc Data Services
Minoc Data Services is al sinds 1998 dé uitgever van het digitale tijdperk. Van Clickx over PC Magazine en Smart Business tot ZDNet: stuk voor stuk zijn deze publicaties dé referentie in hun segment van de ICT-markt. Minoc Data Services is trots op haar dynamiek, waardoor we vlug kunnen inspelen op de snel evoluerende technologiemarkt. Maar ook in andere sectoren neemt Minoc Data Services met succes nieuwe posities in op snelgroeiende marktsegmenten.