Nieuws

Creëer gratis professionele flyers met Sprightly

Het is niet altijd eenvoudig om op een professionele manier reclame te maken voor uw producten. Sprightly kan u daarbij helpen en is bovendien volledig gratis.

 
Zowel bedrijven als klanten maken vlijtig gebruik van smartphones. Daardoor vormen mobiele toestellen de dag van vandaag het ultieme medium voor bedrijven om hun waren aan te prijzen. Vaak vergt dit voor firma’s een hoop manueel werk en betalen ze hoge kosten voor het laten creëren van professioneel ogende content. Met behulp van Sprightly is dit echter verleden tijd.
 
“We merkten dat veel bedrijven gebruik maakten van WhatsApp. Ze zochten dagelijks een hoop beelden bij elkaar en voegden hier één voor één beschrijvingen aan toe,” legt Mahesh Sridharan, één van de makers van de app, uit. “Hun motivatie was dat deze beelden en beschrijvingen voor een hoop extra verkeer naar hun site en extra geld zorgden. Bovendien waren ze in veel gevallen bereid om ontwerpstudio’s te betalen om professioneel ogende content te laten creëren.”
 
Vandaar dat het team programmeurs Sprightly creëerde. Met deze gratis Android-app kunnen bedrijven zelf catalogussen, flyers en meer ontwikkelen en deze delen via WhatsApp en Facebook. Bovendien is het mogelijk om bestaande content opnieuw te gebruiken en bevat de app verschillende templates die u op weg kunnen helpen.
 
Sprightly werd ontwikkeld via Microsoft Garage. Deze dienst werd in het leven geroepen door Microsoft zodat het bedrijf snel experimentele apps op de markt kan brengen. Indien een app positief onthaald wordt door gebruikers, zal de applicatie verder worden uitgerold als een product van Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business