Nieuws

Samsung richt pijlen op zakelijke markt met ‘Enterprise Device Program’

Samsung hoopt zijn toestellen te kunnen leveren aan menig bedrijf. De lancering van een nieuw programma met sterke focus op beveiliging moet hierbij helpen.

 
In de consumentenwereld worden de toestellen van Samsung erg veel gebruikt. Het open karakter van Android zorgt er echter voor dat veel firma’s Android-toestellen weren. Door de lancering van een nieuw programma gericht op bedrijven hoopt Samsung hier verandering in te brengen.
 
In de eerste plaats zullen deelnemers aan het Enterprise Device Program gebruik kunnen maken van het KNOX-platform van Samsung. Met dit platform kunnen applicaties in een beveiligde omgeving worden gebruikt en kan de verbinding met servers via een veilige VPN-verbinding gebeuren.
 
Verder zal Samsung de toestellen van een bedrijf dat deelneemt aan het programma maandelijks van beveiligingsupdates voorzien. Ook maakt het Zuid-Koreaanse bedrijf het mogelijk om tot twee jaar na de lancering van een smartphone dit toestel aan te kopen. Hierdoor kunnen organisaties hun werknemers van eenzelfde toestel voorzien.
 
Het Enterprise Device Program zal van start gaan met de uitrol van de Samsung Galaxy S7. In België en Nederland is de lancering van het nieuwe vlaggenschip van Samsung voorzien op 11 maart.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business