Nieuws

Graydon benoemt nieuwe COO

Rob Veneboer mag zich de nieuwe COO noemen van informatiespecialist Graydon. Hij moet het bedrijf helpen bij de omschakeling naar een nieuw aanbod van data-oplossingen.

 
Graydon heeft Rob Veneboer aangesteld als zijn nieuwe Chief Operating Officer. Veneboer moet de transformatie van het bedrijf naar een focus op business intelligence in goede banen leiden. Hij bezit hiervoor de noodzakelijke ervaring en knowhow dankzij zijn voorgaande functie als Managing Director Information Solutions bij LexisNexis International.
 
Graydon is al meer dan een eeuw actief als informatiespecialist in het kader van kredietbeheer. Momenteel schakelt de onderneming over op een nieuw aanbod van BI-oplossingen op het gebied van risk & compliance, marketing intelligence en business intelligence.

Rob Veneboer
“Rob brengt een significante expertise in de BI industrie mee, alwaar hij business-to-business proposities heeft ontwikkeld met Big Data software oplossingen. Met zijn expertise kan hij voor klanten complexe data gedreven processen vertalen naar concrete inzichten zodat klanten hun concurrentiepositie kunnen verbeteren,” zegt Graydon CEO Marcel van Es.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business