Genereer leads aan de hand van deze 5 stappen

[Whitepaper] Het overaanbod aan informatie maakt het niet eenvoudig om potentiële kopers te vinden. Deze vijf tips helpen u bij het genereren van leads.
[whitepaper title=”Efficiënte omzetverhoging – genereer leads aan de hand van deze 5 stappen” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgen_3.jpg” download_url=”//www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper/20160215_sb_wp_efficiente_omzetverhoging”] Daar waar vroeger sprake was van een onderaanbod van informatie, is er tegenwoordig eerder een overaanbod van informatie: ruis. Dit samen met het steeds veranderende aankoopproces maakt dat er gezocht moet worden naar nieuwe manieren om potentiële kopers te vinden en te bereiken tussen alle ruis.
 
Een alternatief voor massaal adverteren (e-mail blasts, bannering, …) is het juist heel gericht op zoek gaan naar uw potentiële klanten (leads). In deze white paper leer je in vijf stappen hoe je een goede lead generation campagne opstart. Je krijgt bovendien antwoord op de volgende vragen:
 
– Hoe schrijf je een goede white paper?
– Waar moet een goede landingspagina aan voldoen?
– Hoe trek je bezoekers naar jouw landingspagina?
– …
[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business