De overname van LogiQstar door Van Roey ICT Group is een feit. Met deze ontwikkeling kan Van Roey zijn internationale ambities waarmaken en wordt de positie van LogiQstar nationaal en internationaal verstevigd.


 
Van Roey ICT Group neemt softwareplatform LogiQstar over, maakte het bedrijf vandaag bekend. LogiQstar is een applicatie die vooral wordt gebruikt door logistieke dienstverleners zoals havens, douanekantoren of expediteurs.
LogiQstar aandeelhouders reageren positief op de overname. Eric Robbeets, General Manager, laat weten dat deze actie de positie van LogiQstar verstevigt, en het aanbod van Van Roey Group uitbreidt met het oog op kernwaarden Security, Cloud, Mobile en Applications.
 
Deze evolutie past daarnaast goed binnen het plan voor internationale groei waar Van Roey ICT Group op mikt. De overname van LogiQstar biedt het bedrijf immers nieuwe markten om te verkennen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, Denemarken en Oekraïne. General Manager Pat Van Roey reageert: “LogiQstar is een exportproduct. Het was al lang een droom om mijn bedrijf internationaal te laten doorgroeien. Ook om de ambitieuze mensen uit mijn team de kans te geven verder te groeien.”
 
Daarnaast is LogiQstar gecertifieerd voor Microsoft Dynamics NAV, wat de overname extra interessant maakt. “Dit is een handelsmerk voor ERP (Enterprise Resource Planning) en CRM (Customer Relationship Management). Het bestaande Dynamics NAV team wordt hierdoor nog versterkt,” aldus Van Roey.