Op de werkvloer wordt er tegenwoordig vlijtig gebruik gemaakt van verschillende toestellen. Met zijn nieuwe product biedt VMware een oplossing voor dergelijke hybride werkomgevingen.

Advertentie

 
VMware heeft zijn Horizon-productlijn uitgebreid met het nieuwe Workspace One. Deze tool voor mobiele applicaties moet een brug vormen tussen consumentenapps enerzijds en bedrijfsbeleid en –beveiliging anderzijds. In de applicatie zitten voorwaardelijke toegang, keuze van toestel, automatisering en productiviteitstools vervat.
 
Door integratie met de NSX-software van VMware bevat Workspace One eveneens dynamische virtuele private netwerken voor applicaties. Bovendien zal u een appcatalogus kunnen aanmaken binnen Workspace One, waarna deze beschikbaar zal zijn op ieder toestel.
 
Ook de bestaande producten Horizon 7 en Horizon Air krijgen een update om het werken in hybride omgevingen te vereenvoudigen. Horizon 7 biedt virtuele toegang tot private clouds vanop ieder toestel, terwijl u met Horizon Air toegang krijgt tot publieke clouds.