Nieuws

Microsoft geeft meer services vrij op Azure Stack

Microsoft heeft verschillende nieuwe services in preview uitgebracht voor Azure Stack, een datacenter clouddienst die zelf ook nog in een betafase zit.

 
Enkele weken nadat het de eerste technische preview van de Azure Stack hybrid cloud lanceerde, heeft Microsoft verschillende nieuwe services beschikbaar gemaakt die bij het platform horen. “Vandaag stellen we extra Azure PaaS services en DevOps instrumenten ter beschikking die je kan draaien boven op je implementaties van de technische preview,” stelde het team dat het cloudplatform ontwikkelt in een blogbericht.
 
De tools die nu kunnen uitgetest worden omvatten een Web Apps feature in Azure App Service, SQL en MySQL database resource providers, een verbeterde Azure software development kit inclusief PowerShell ondersteuning en crossplatform CLI ondersteuning, en ingebouwde Visual Studio ondersteuning voor Azure Stack. De web apps en SQL/MySQL diensten zijn “vroege previews”, wat betekent dat gebruikers feedback kunnen geven die Microsoft kan incorporeren in de volgende versie van het platform.

Azure Stack is een laag van technologieën die klanten en hostingdiensten kunnen draaien in hun eigen datacenters. Het moet gebruikers die niet kunnen of willen gebruik maken van de publieke cloud, toch enkele van diens technologische en operationele voordelen opleveren.
Op donderdag 17 maart organiseren Smart Business en ZDNet een gratis seminar over datacenteroptimalisatie. Voor meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven, kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business