delaware consulting
Beeld: Twitter (@NeleVHT)

Delaware Consulting in België krijgt een nieuw hoofd. Patrick Andersen lost Jan Delaere af als managing partner binnen het IT-bedrijf.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
De Belgische afdeling van IT-bedrijf Delaware Consulting benoemt Patrick Andersen als nieuwe managing partner. Andersen volgt daarmee Jan Delaere op, die de maximumtermijn van zes jaar voor de functie afrondt. Tegelijkertijd verwelkomt Delaware ook een nieuwe partner: Michaël Penninckx. Zijn komst brengt het totaal aantal partners op 14.
 
Patrick Andersen is sinds 2008 werkzaam bij Delaware. Hij begon als partner, nu neemt hij de mantel op van managing partner, na een grondig selectieproces. “Sinds de verzelfstandiging van Delaware Consulting in 2003 hebben we een heel mooi verhaal geschreven en is onze activiteit in België gegroeid naar een groep  van meer dan 700 consultants”, zegt Andersen. “Ik kijk er naar uit om de komende jaren een paar nieuwe hoofdstukken toe te voegen aan ons verhaal. Het is een plezier om hier samen met deze groep van getalenteerde consultants vorm aan te geven.”
 
Afzwaaiende managing partner Jan Delaere zal zich concentreren op de verdere ontwikkeling van de verkooporganisatie binnen Delaware Consulting Belgium, en meewerken aan de expansie van het moederbedrijf.
 
Beeld: Twitter (@NeleVHT)