Credon werft Tom Vandoorne als nieuwe sales manager aan. Hij neemt de leiding van het team voor België en Luxemburg over.


 
Het Belgische Credon verwelkomt een nieuwe sales manager voor België en Luxemburg: Tom Vandoorne. Hij zal Kurt Van Eeckhout vervangen, een van de oprichters van het bedrijf. Van Eeckhout zal zich sterker concentreren op het uitzetten van de lijnen voor Credon: hij gaat zich bezighouden met het uitwerken van verdere groeiscenario’s via nieuwe technologieën en partnerships.
Tom Vandoorne credon
“Tom wordt bij Credon verantwoordelijk om de groeicijfers van de afgelopen jaren te bestendigen. Zijn focus zal liggen op het gericht benaderen van de grote KMOs en maakt zich nu, onder leiding van Tom, op om ook de topbedrijven van België en Luxemburg te benaderen,” stelt Credon bij de aankondiging van het nieuws.
 
Credon biedt Qlikview software aan om data snel en eenvoudig beschikbaar te maken binnen bedrijven. De Belgische onderneming voorziet oplossingen voor Business Intelligence en datavisualisering.

Nina’s internetleven draait op Windows en Android, haar muziek op een iPod en Spotify. Ze selecteert elke dag het nieuws dat je moet gelezen hebben en schrikt er niet voor terug om ook de zakelijke kant van IT te belichten.