Nieuws

Microsoft rolt Universal Windows 10 Power BI-app uit

Eerder lanceerde Microsoft al Power BI voor Windows 10 Mobile. Om de app nog flexibeler te maken, heeft het bedrijf Power BI geüpdatet naar een universele Windows 10-versie.

 
Enkele weken geleden rolde Microsoft zijn Power BI-app voor Windows 10 Mobile uit. Het softwarebedrijf heeft echter bekend gemaakt dat Power BI eveneens beschikbaar is als een Universal Windows 10-app. Hierdoor zal de applicatie op uw PC, tablet en smartphone werken. Bovendien ondersteunt de app eveneens Continuum.
 
De geüpdatete Power BI-app kan gratis gedownload worden van de Windows Store. Microsoft heeft de app volledig opnieuw gemaakt voor Windows 10 en heeft de app bovendien geoptimaliseerd voor aanraakschermen. Hierdoor kan u zonder problemen van overal de data inkijken.
 
Het grote voordeel aan Windows 10 is het feit dat programmeurs geen aparte app moeten ontwikkelen voor ieder type toestel. Stilletjes aan worden er daardoor meer en meer apps geüpdatet naar een universele versie, zoals Dropbox vorige week en Power BI deze week. Aangezien met name Windows Phone met een beperkt appaanbod te kampen had, zou het goed zijn voor Microsoft moest deze trend zich verderzetten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business