Nieuws

Agfa Healthcare verstevigt portefeuille met TIP Group

Business Intelligence en ERP-specialist TIP Group wordt overgenomen door Agfa Healthcare.

 
Het Oostenrijkse bedrijf TIP Group staat te boek als specialist in Business Intelligence en ERP-oplossingen. Met de overname door Agfa Healthcare wil die laatste zijn portefeuille uitbreiden en zijn afdeling voor Business Intelligence gevoelig versterken. De overname zal zich vooral laten gelden naar ziekenhuizen toe.
 
“De fusie met de TIP Group geeft ons toegang tot een specialist in Business Intelligence voor ziekenhuizen, met oplossingen die een zinvolle aanvulling vormen op ons globale aanbod,” zegt Winfried Post, CEO en General Manager van Agfa HealthCare. In een sector die constant geplaagd wordt door financiële zorgen, is een gericht en doelbewust beleid rond een efficiënte kostendruk geen overbodige luxe, wat betekent dat ziekenhuizen hier in de toekomst nog beter kunnen mee omgaan, met behulp van Agfa Healthcare.
 
Dankzij deze overname beschikken we nu over een oplossing die is afgestemd op de behoeften aan data-integratie en -analyse van het ziekenhuis, zodat we een nog grotere toegevoegde waarde kunnen genereren voor de zorginstellingen,” aldus Post.
 
Ook bij de TIP Group zijn ze tevreden met de overname. De overname door Agfa HealthCare opent nieuwe mogelijkheden voor ons uitgebreide productgamma,” stelt Heimo Babcicky, voorzitter en oprichter van de TIP Group. “Samen zijn we in staat een bredere portefeuille aan te bieden. Daar worden onze oplossingen én onze klanten beter van.”
Op 24 maart organiseren ZDNet en Smart Business een seminar rond Big Data, Smart Analysis. Voor meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven, kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business