Nieuws

Ricoh Belgium neemt IT Upfront over

Om zijn service-aanbod uit te breiden, neemt Ricoh Belgium het Belgische IT Upfront over. Zij brengen meer expertise aan over de implementatie en ondersteuning van ICT-infrastructuur.

 
De Belgische afdeling van Ricoh heeft vorige week de overname afgerond van informaticabedrijf IT Upfront. De aankoop moet het service-aanbod van Ricoh Belgium versterken, zodat het zijn klanten een brede en volwaardige waaier aan IT-diensten kan aanbieden.
 
“De overname van Upfront is de vierde succesvolle acquisitie onder leiding van Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium/Luxembourg. Dit is een nieuwe stap in de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf in België,” laat het bedrijf weten in een persbericht. Gryson zelf licht toe: “Als aanvulling op onze printers en onze MFP’s, die zich op de markt hebben bewezen, bieden we ondertussen een hele waaier van diensten aan, waaronder IT. Door onze krachten te bundelen met Upfront, profiteren we van de expertise van een dienstverlener met een gevestigde reputatie. Zo zijn we meer dan ooit een uniek aanspreekpunt voor onze klant en kunnen we inspelen op al zijn behoeften.”
 
IT Upfront heeft als Belgisch bedrijf op twaalf jaar tijd een sterke reputatie opgebouwd onder grote en internationale bedrijven, met klanten als de RTBF, de MIVB, Proximus, Euroclear, Tuc Rail, bpost, L’Oréal en Sodexo. Zij verzorgen het ontwerp, de implementatie, de ondersteuning en onderhoud van ICT-infrastructuur.
 
Alle medewerkers van IT Upfront blijven behouden, en stichter Benoît Logé wordt in het directiecomité van Ricoh Belgium opgenomen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business