Nieuws

Keyware optimaliseert betalingen luchthaven Charleroi

Keyware heeft op de luchthaven van Charleroi een groots project tot een goed einde gebracht. Betalen gaat er nu beter, goedkoper en performanter.

 
De luchthaven van Charleroi, ook wel gekend als Brussels South, kent vele verschillende winkels, reisagentschappen en andere posten waar betalingen gebeuren. Die worden allemaal bezocht door miljoenen personen per jaar, wat resulteert in een astronomisch bedrag aan betalingen.
 
Keyware durfde nu de uitdaging aan te gaan om dit hele systeem aan geldstromen te moderniseren en tegelijk wist het de kosten te verlagen. Het deed dit door middel van wat het zelf een ‘hybride’ systeem noemt.
 
Keyware telt in zijn portfolio vele betaaloplossingen, wat van hem een geschikte partner maakt voor een project op dergelijke schaal. Voor elk betaalpunt wist het een aangepaste oplossing uit te denken, waarbij de nodige aandacht werd geschonken aan performantie.  Diensten die minder gebruikt werden, konden worden uitgerust met een standaardoplossing.
 
Bijzonder aan het hele project is dat het ook Ryanair aan boord heeft gekregen. De Ierse lagekostenmaatschappij is de grootste operator op de luchthaven van Charleroi en vormt zo een belangrijke pion.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business