Nieuws

Salesforce herlanceert Lightning Connect onder nieuwe naam

Na één jaar beschikbaarheid neemt Salesforce Lightning Cloud onder handen. Het voegt nieuwe functies toe en biedt de service onder een nieuwe naam aan.

 
Een jaar nadat het Lightning Connect lanceerde, herverpakt Salesforce de dienst met nieuwe features en een andere naam. Lightning Connect wordt nu simpelweg Salesforce Connect. De tool zal sterker gefocusd zijn op het aanbieden van real-time inzicht in externe apps en data, in de cloud of on-premise.
 
Bij het debuut in november 2014 van Lightning Connect beloofde Salseforce dat het de gemakkelijkste en snelste manier zou zijn om toegang te krijgen op opgeslagen data in legacy systemen. Volgens de cloudontwikkelaar zouden klanten moeite hebben met het opvragen van dergelijke gegevens binnen de Salesforce Cloud, en moest de nieuwe dienst de oplossing leveren. Salesforce Connect blijft die functie bieden, en meer.
 
Gebruikers zouden nu ook bestanden kunnen aanmaken en verwijderen in externe systemen, rechtstreeks via de service. Ondernemingen met meerdere Salesforcediensten kunnen gebruik maken van Connect zonder dat daar extra programmering bij aan te pas komt. Adrian Kunzle, senior vice president product development bij Salesforce, suggereerde daarbij het voorbeeld van bedrijven die fuseren of overgenomen zijn. Salesforce Connect is nu beschikbaar voor ontwikkelaarstoegang en -ondersteuning via Salesforce online hub Trailhead.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business