Wat zijn de voornaamste trends in ICT voor volgend jaar? Kom het ontdekken op 15 december tijdens ons gratis seminar 'Vision on 2016'.

Advertentie

 
Nu het einde van 2015 in zicht komt, wordt het stilaan tijd om vooruit te blikken op 2016. Wat zijn de voornaamste ICT-trends voor volgend jaar? U kan het komen ontdekken tijdens ons gratis seminar ‘Vision on 2016’ op 15 december in Antwerpen.
 
Tijdens dit seminar krijgt u alle ICT-trends aangereikt die het komende jaar voor u en uw bedrijf van belang zullen zijn. We brengen u unieke marktcijfers zodat u perfect weet welke trends nu spelen en welke steeds belangrijker worden.
 
Centraal staan thema’s als het Internet of Things, digitalisering, cloud based voice en het optimaliseren van uw netwerkinfrastructuur. We blikken kort terug op het afgelopen kaar, maar kijken vooral naar de nieuwe mogelijkheden die deze trends on in 2016 gaan brengen.
 
Daarnaast laten we diverse experts aan het woord om dieper op deze trends in te gaan. Zij geven hun visie op 2016 en voorspellen hoe deze trends uw business kunnen helpen. Ten slotte sluiten we af met een presentatie van de winnaar van onze Customer Case Competition.
 
U leert zo in één ochtend alles wat u moet weten om op tijd in te spelen op de nieuwe ICT-trends in 2016. Schrijf u nu gratis in en wees erbij tijdens ‘Vision on 2016’ op 15 december.
 
Voor meer informatie kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Advertentie