Nieuws

Nieuwe versie LinkedIn-app bevat instant messaging

De nieuwe versie van de LinkedIn-app is beschikbaar. Behalve een volledige facelift, maakt het bedrijf ook instant messaging mogelijk.

 
Om de manier waarop gebruikers connecteren met andere mensen, jobs en informatie te vereenvoudigen heeft LinkedIn zijn app een volledige facelift gegeven. De nieuwe versie van de app is vanaf deze week beschikbaar voor zowel iOS en Android en is gebaseerd op de bètaversie die in oktober al werd getoond.
 
Eén van de belangrijkste aanpassingen aan de app is de manier waarop gebruikers berichten naar elkaar kunnen sturen. In het verleden leek deze functie nogal hard op het versturen van een mail, maar net als bij Facebook, Instagram en Twitter is het voortaan mogelijk om direct messaging te gebruiken.
 
De nieuwe versie van de app bevat voortaan ook vijf hoofdmenu’s, namelijk Your Feed, Me, My Network, Messaging en Search. Dit eerste menu lijkt erg hard op de newsfeed van Facebook. Hierin kan u namelijk al het relevante nieuws over uw netwerk terugvinden. Om deze lijst in goede banen te leiden, zal LinkedIn enkele vragen stellen om uw interesses te achterhalen.
 
Zoals de naam van het Me-menu doet vermoeden, kan u hier alle informatie over uw posts, profiel en comments bekijken. Ook het Search-menu spreekt voor zich en laat toe om naar jobs, mensen, bedrijven en groepen te zoeken. Deze zoekopdrachten zullen volgens LinkedIn overigens tot 300 procent sneller verlopen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business