iiyama monitor

IT-distributeur Copaco heeft een nieuwe partner toegevoegd aan zijn portfolio: voortaan kunnen klanten ook iiyama monitoren bestellen bij de handelaar.

Advertentie

 
 
IT-groothandelaar Copaco heeft zijn aanbod verbreed door de toevoeging van iiyama monitoren. De toestellen maken sinds 1 december deel uit van de productportfolio dat de distributeur aan zijn klanten aanbiedt in de Benelux.
 
iiyama is een Japanse producent die wereldwijd TV-schermen, touchscreens, medische monitors en computermonitors verdeeld. Het bedrijf kan zich tot een van de toonaangevende fabrikanten in de globale sector rekenen.
 
“Door de samenwerking met Copaco hopen we de markt nog beter in de volle breedte te kunnen bedienen. De klantenset van Copaco biedt ons de mogelijkheid om zowel in de consumentenmarkt als in de zakelijke markt te groeien,” aldus Ramon Wolthaar, Sales Manager Benelux bij iiyama.
 
Ook bij Copaco is men tevreden over de samenwerking: “Efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de belangrijkste factoren voor de ontwikkeling van nieuwe iiyama producten. Nieuwe producten worden niet eerder geïntroduceerd, voordat ze er zeker van zijn dat ze een reëel voordeel bieden voor de gebruiker en passen in ons prijs en prestatie beleid.”