Nieuws

Seminar Cloud en Business Continuity

Business continuity is dezer dagen een veel besproken onderwerp binnen bedrijven. Hoe kan u de continuïteit garanderen die klanten verlangen? U leert het in ons gratis seminar.

 
De cloud en business continuity zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het verhuizen van uw infrastructuur naar de cloud kan u namelijk de uptime van uw bedrijf optimaliseren. Beide onderwerpen zullen dan ook uitvoerig worden besproken tijdens het seminar “Cloud & Business Continuity”. Inschrijven kan via www.businessmeetsit.be.
 

Inleiding en keynote

Dit jaar staat Leo Vogels, de Content Manager van Smart Business, voor u klaar om het seminar af te trappen. Aan de hand van marktcijfers uit onder andere het ICT-jaarboek zal hij de trends in zakelijke ICT bespreken.
 
Zoals  eerder al aangekondigd , is keynote spreker van dienst Peter Witsenburg van Belgium Cloud. Met de pakkende titel “Bring your own disaster” als invalshoek, zal hij bespreken hoe een cloud service provider u kan helpen in het kader van business continuity en disaster recovery. Hij toont tijdens zijn keynote waar u rekening mee moet houden als de cloud deel gaat uitmaken van uw business continuïteit en hoe u de samenwerking met de cloud service provider kunt verbeteren door de juiste vragen te stellen.
 

Praktijkverhalen

Later op de dag staan er nog vier sprekers klaar met enkele interessante praktijkverhalen. De eerste spreker, Kristof Poppe van Gimv, vertelt hoe zij de overstap maakten van een eigen datacenter op kantoor naar een totaaloplossing in de cloud. Naast een waterdichte disaster recovery-oplossing zorgde deze omschakeling ook voor verhoogde flexibiliteit en kostenefficiëntie.
 
Magali Biron van Connective weet dan weer antwoord te geven op de vraag hoe u succesvol moet overstappen naar een SAAS-model. Connective nam namelijk de moeilijke beslissing het onderhoud van zijn platform uit te besteden.
 
Ook Transics staat voor een moeilijke beslissing. Het bedrijf maakt namelijk momenteel gebruik van een private cloudoplossing, maar is volop op zoek naar een nieuwe oplossing. Koen Uytenhoeve zal een blik werpen op de ideeën die het bedrijf al heeft overwogen. Als laatste zal Kiran Van Ursel u te woord staan. Kiran werkt voor Verso Europe en zal tijdens zijn presentatie verder ingaan op het belang van cloud-based platformen.
 
Op 26 november organiseren ZDNet en Smart Business een training rond de cloud en business continuity. Voor meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven, kan u terecht op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business