Nieuws

Tool berekent overlevingskansen startup

Het oprichten van een bedrijf gebeurt vaak met vallen en opstaan. Met behulp van een tool kan u echter berekenen of u aan het einde van de rit kan zegenvieren.

 
De rekenmachine  gebruikt uw wekelijkse, maandelijkse, of jaarlijkse uitgaves en gaat ervan uit dat deze constant blijven. U kan hierna ingeven hoeveel omzet uw bedrijf maakt en hoe hard deze omzet groeit. Hierdoor kan de tool berekenen hoe lang het zal duren alvorens uw bedrijf de kaap van winst overschrijdt en het kans op overleven heeft.
 
Het grote probleem bij startups is namelijk dat ze over het algemeen een product uitbrengen dat maar gemiddeld interessant is. In een poging het product uit te breiden nemen bedrijven meer personeel aan, maar al wat ze doen is hun kosten drastisch verhogen. Een foute beslissing die u mogelijk nog ongedaan kan maken indien een objectieve tool u op de harde feiten wijst.
 
“Vragen of uw bedrijf default levend of dood is, kan problemen voorkomen. De alarmbellen kunnen ervoor zorgen dat u niet langer te veel personeel aanneemt,” legt medeoprichter Paul Graham uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business