Nieuws

Google Apps For Work gratis voor klanten met concurrerend contract

Google heeft besloten de strijd met grote concurrenten Microsoft en IBM rechtsreeks aan te gaan en probeert klanten weg te lokken met een gratis contract.

 
Gisteren kondigde Google een nieuwe promotie  aan die de markt van de productiviteitsapplicaties volledig overhoop haalt. Het bedrijf belooft namelijk een gratis contract aan eenieder die een enterprise agreement (EA) heeft lopen bij een concurrerend bedrijf. Microsoft gebruikt een dergelijk contract om klanten voor langere tijd aan zich te binden en het ziet er dan ook naar uit dat de promotie een rechtstreekse aanval is op de IT-gigant.
 
Indien u de overstap naar Google waagt, zullen de Apps for Work gratis blijven tot het moment dat uw contract bij de andere provider afloopt. Ondanks het gratis contract zal de overstap echter niet volledig kosteloos zijn. Op de implementatiekosten biedt het bedrijf namelijk slechts een korting aan van 25 dollar per gebruiker.
 
Nog een beperkende factor die roet in het eten kan gooien is het feit dat de promotie momenteel enkel geldig is voor bedrijven in de Verenigde Staten en Canada. Google belooft echter de gratis contracten in de toekomst uit te breiden naar andere delen van de wereld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business